Eksportrådgivning

Greenland Business giver grønlandske virksomheder en ønsket service, som har til formål at styrke deres muligheder internationalt.

Servicen består af rådgivning og vejledning inden for partnerskaber og projekter, som inden for eksport og udenlandsk markedsføring.

Vi gør ikke arbejdet for virksomheden, men hjælper dem til hvordan de selv kan gøre det bedst.

 

Markedsinformation 

Greenland Business har adgang til en række databaser og eksperter vedrørende eksport og told. Vi tilbyder bistand til fremskaffelse af forskellige former for information som er nyttige til analyse af markeder.

 

Kultur og eksport

Når du vil ud på andre markeder er kulturforståelse vigtigt for at du kan få succes. Her kan du læse en masse om kulturelle forskelle, og hvordan forretningskulturen er i en række andre lande.

 

Sparring om Projekter

I Greenland Business har vi mangeårig erfaring med hvilke projekter der opnår succes, og hvad der skal til for at det lykkedes. Hvis du har brug for at få nogen til at give dig feedback på din eksport-idé, så kontakt os.

 

Eksportforberedelse

God forberedelse er nødvendig, hvis du skal have succes med dit eksportprojekt. Greenland Business tilbyder forskellige muligheder for at du kan forberede dig, f.eks. kurser, foredrag, mm.

 

Assistance på markedet

Greenland Business samarbejder med Danmarks Eksportråd, m.fl., om at støtte grønlandske virksomheder på de udenlandske markeder. Vi har således adgang til eksperter med tilstedeværelse på markederne, og kan hjælpe dig derud.

 

PROJEKTER
Atuaruk
VENTURE
Atuaruk
INNOVATION
Atuaruk
HOLDING
Atuaruk
GREENLAND BUSINESS · A/S Boks 608 · 3900 Nuuk · Grønland · Tlf: +299 342880 · Email: Info@greenlandbusiness.gl · GER: 12 65 24 61
;